Voeding Stress Coaching Massage Huisregels Even voorstellen Home Tarieven Contact
Copyright © 2013 Mediterina | All rights reserved
Home Even voorstellen Voeding Stress Coaching Massage Tarieven Huisregels Contact Recensies
Mevr. van Nuland Terug

Ik had de moed al opgegeven maar ben in september 2013 toch begonnen bij Marjolein met het afslanktraject, en ondertussen al 27 kilo kwijt. Ik ga eenmaal per week op weegconsult omdat ik dat echt nodig heb. Als ik eens in de twee weken zou gaan dan denk ik al snel, deze week hoef ik niet te wegen en dus niet zo op te letten.


Ik ben heel blij met de begeleiding van Marjolein, ze is een hartelijke vrouw, je voelt je meteen thuis. Ze denkt met je mee in oplossingen en moedigt je aan als het even tegen zit. Je voelt je heel welkom in een gemoedelijke sfeer. Ook heeft ze altijd tips qua koken, eten en oefeningen voor bepaalde probleemzones. Ik vind het ook fijn dat Marjolein zelf overgewicht heeft gehad. Ze weet wat het is, en heeft meegemaakt wat jij ook meemaakt.


Afgelopen juni 2014 heb ik een kuur bindweefsel/afslankmassage gevolgd voor mijn buik, en die heeft echt wonderen verricht voor mijn striae. Het is heel licht geworden, niet meer zo opvallend, maar meer de kleur van mijn huid. Mijn buik is ook een stuk steviger geworden.


Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit alles heb bereikt zonder te sporten, want daar hou ik niet van. Marjolein probeert me wel te motiveren om in ieder geval een half uur per dag te bewegen. Ik wil nog minstens 10 kilo afvallen dus ik ben er nog niet, maar wel op de goede weg. Ik vind het een zeer goed resultaat 27 kilo in een jaar tijd, daar ben ik dik tevreden mee!