Voeding Stress Coaching Massage Huisregels Even voorstellen Home Tarieven Contact
Copyright © 2013 Mediterina | All rights reserved

Even voorstellen

Mijn naam is Marjolein het Lam - van der Heijden, ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen.Met veel plezier en persoonlijke aandacht adviseer en begeleid ik mensen met afslanken, aankomen, stressreductie en coaching. Het algehele welzijn staat centraal, derhalve ben ik naast gewichtsconsulent ook wellnesscoach.

OpleidingenDe opleiding tot wellnesscoach is een holistische opleiding waarbij naar de hele mens wordt gekeken, zowel naar lichaam als geest. De verschillende disciplines die hierbij worden gevolgd betreffen medische basiskennis, voeding-beweging-psyche, NLP coaching, lichaamsgerichte coaching, ontspanningstechnieken, ontspanningsmassage en stoelmassage. Tijdens de opleiding tot gewichtsconsulent werkte ik naast proefpersonen ook aan mijn persoonlijke gewicht, dat resulteerde in een gewichtsverlies van 22 kilo (zie foto’s)

Ik hou van mensen en van communicatie en sta zeer positief in het leven. Tezamen met mijn opgedane kennis van zaken en persoonlijke ervaringen hoop ik voor velen iets te kunnen betekenen. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, als deze in harmonie zijn, ervaren we een tevreden en energiek gevoel, dat wil ik graag meegeven.

Mediterina, Romeinse godin van de wijn en gezondheid. Haar naam betekent genezeres.
Home Even voorstellen Voeding Stress Coaching Massage Tarieven Huisregels Contact Recensies